Skaug Oppvekstsenter

Skaug Oppvekstsenter

Postadresse: Midnattsolveien 1451, 8016 Bodø

Besøksadresse: Midnattsolveien 1451, 8016 Bodø

Telefon: 75 55 68 40 (Rektor), 75 55 68 45 (Inspektør/sekretær)

E-post:skaug.oppvekstsenter@bodo.kommune.no, tine.tennfjord@bodo.kommune.no (Kulturkontakt ved skolen)

Kontaktperson: Tine Tennfjord, 75556845 (Jobb), 95142287 (privat), tine.tennfjord@bodo.kommune.no (Overtar som DKS-kontakt fra høsten 2017)

Antall produksjoner: 5

  • Alle

Arktisk filharmoni: Sangskatten

Musikk, Trinn: 2
Viktig info
  • Foreløpig sanghefte ligger under 'lærerveiledning'
  • Lydfiler til øving ligger under vedlegg
  • Hvem synger spesielt på de forskjellige nummerene i tillegg til allsang-delene ligger under 'lærerveiledning'
  • I år er det rød løper slik at det skal være ekstra stas å dra i Stormen på Sangskatten. Derfor ønsker Arktisk filharmoni at dere pynter dere til konsert. De som er på scenen står allerede klar i bunad og dress.
  • De som går må huske å møte 10 minutter før konsertstart.

Se også link i margen til høyre ifra DKS Tromsø under 'Lenker' ->

Sangskatten 2020Synger dere fortsatt de gamle barnesangene? Kan unger i dag de samme sangene som deres besteforeldre lærte da de var barn?Det er ikke uten grunn at NRK.supers «Sangfoni» er blitt en suksess. Ta en slitesterk barnesang, pakk den inn på nytt og la ungene leke med den. Hvor mange barneprogrammer klarer å fenge både null- og nittiåringer og samtidig bli en snakkis blant voksne. Noe av svaret ligger i den gode følelsen av fellesskap sang gir, i tillegg til sprudlende lek og glede som overstråler programserien.Vi har latt oss begeistre, og inviterer til allsangkonsert. Kom og syng Alle fugler, Blåmann bukken min, Vi har en grevling i taket og mange flere, sprekt arrangert, akkompagnert av et sprudlende orkester og med et topptrent barnekor i front.Ingen er for små og ingen er for gamle til å ha glede av SANGSKATTEN. Dette er konserten som sender deg syngende hjem, der du straks leter fram den gamle sangboka og planlegger familiekor.

Danseworkshop (Ole Petter Knarvik)

Scenekunst, Trinn: 5
Workshopen starter med introduksjon av utøver og dansestilene samt litt dansehistorie, og en 'bli kjent' runde for at alle skal føle seg trygge.Elevene vil få prøve å danse til en del ulike sanger der alle danser sammen. Mot slutten av workshopen blir elevene delt inn i grupper og satt til å jobbe med innøving av egne danser som de viser fram.Workshopen kan inneholde noen danseleker som danse-stivheks/Mr.freeze mm. Øvelser på matter blir det gjerne også. 

Husk!
  • Vannflaske
  • Lang bukse (beskytter blant annet knærne) som tåler å bli danset og slidd med på gulvet
  • Tilgang på matter
  • Kjekt med lue som f.eks. som tåler en liten dansestøyt

Frøknene på Løp

Kulturarv, Trinn: 3

Hva er lyd? (høst 2019)

Annet, Trinn: 4
Dette er et samarbeid mellom Arktisk filharmoni, Vitensenteret i Tromsø, Stormen bibliotek og litteraturhus og DKS Bodø. Grusomme lyder, vakre lyder, stillhet, støy.Hva er egentlig lyd, og når blir lyd til musikk?Forestillingen er utformet i samarbeid med Vitensenteret i Tromsø. Den erfarne realfagspedagogen Astrid Wara formidler sin store kunnskap på engasjerende vis. Musikerne er forsøkskandidater for ulike lydeksperiment samtidig som de spiller flott musikk. Det blir lærerikt, spektakulært, spennende og morsomt.Her blir det både flammer og smell, ulyder og vakker musikk.

Tegn en bok

Annet, Trinn: 6
Tegne omslaget til en av sine favorittbøker.Deretter får de to vinnerklassene i Bodø kommune besøk av en illustratør som kommer å forteller og viser litt om hva det vil si å være illustratør.
Uttrykksform
Åpne filter