Selfors barneskole

Selfors barneskole

Postadresse: Boks 173, 8601 Mo I Rana

Besøksadresse: Sportsalleen 5, 8613 Mo I Rana

Telefon: 75145750

E-post:selfors.barneskole@rana.kommune.no

Kontaktperson: Frode Hindrumsen, 75145750, 95403118, frode.hindrumsen@rana.kommune.no

Antall produksjoner: 4

  • Alle

Hva er lyd?

Musikk, Trinn: 5-7
Hva er lyd? Det kan være grusomme lyder, vakre lyder, stillhet, støy. Hva er egentlig lyd, og når blir lyd til musikk?Forestillingen er utformet i samarbeid med Vitensenteret i Tromsø. Den erfarne realfagspedagogen Astrid Wara formidler sin store kunnskap på engasjerende vis. Musikerne er forsøkskandidater for ulike lydeksperiment samtidig som de spiller flott musikk. Det blir lærerikt, spektakulært, spennende og morsomt.Her blir det både flammer og smell, ulyder og vakker musikk.Orkester: Arktisk Filharmoni SinfoniettaFormidler: Nordnorsk Vitensenter/Astrid WaraTekst og regi: Perong 48

Phønix - Folkemusikken i sentrum

Musikk, Trinn: 1-7
Velkommen til en livlig og engasjerende folkemusikkonsert!Phønix er et af Danmarks mest erfarne skolekoncertorkestre med over 1000 koncerter i Danmark og udlandet bag sig. Med deres helt unike lyd og instrumenteringen; basklarinet, harmonika, percussion og sang, præsenterer kvartetten en folkemusik koncert fuld af energi, musikalitet, humor og et stærkt visuelt udtryk.Eleverne trækkes med ind i en spændende verden af iørefaldende melodier, drabelige sange og groovende rytmer, som er vokset direkte ud af den danske og nordiske musikkultur. Interaktion med publikum som sang, klap og bodypercussion, indgår altid naturligt i koncerten.

STAR WÅRS med Å (Madam Pysj AS)

Scenekunst, Trinn: 1-7
Når vi leker, er det ikke alltid like enkelt – eller viktig – å holde seg til den originale historien. Og noen ganger kan det bli like bra, eller til og med bedre, om vi blander historiene litt!For hvordan var det nå igjen; minner ikke Star Wars veldig om våre egne, mer tradisjonelle eventyr, med riddere, prinsesser, og skumle slemminger som må overvinnes?På 40 minutter serverer skuespillerne – godt hjulpet av barna selv - en forestilling full av latter og gisp – og masse musikk - som passer like godt for alle, enten de elsker historien Star Wars, eller aldri har hørt den før.Forestillingen er tilpasset DKS etter støtte fra Akershus DKS og praktisk tilrettelagt av Akershus Teater.

Sverre Skrot og Ingenting

Litteratur, Trinn: 1-4
Sverre Skrot bor sammen med moren sin på toppen av en skrothaug. Fru Mor er nærmest besatt av tanken på at sønnen skal finne seg ei dame som kan få orden på alt rotet. Og som dessuten kan danse flamenco og sy gardiner. For å få slutt på maset bygger Sverre ei skrotdukke som skal forestille ei dame. Men da han er ferdig, har det blitt til en mann istedenfor. Naboen Healer-Lydia tilbyr å blåse liv i skrotdukka, slik at Sverre får seg en venn. Ingenting heter han. Men går det å an bli venn med Ingenting?Harald Maximillian Stoltenberg lover en underholdende og ellevill opplevelse for 1-4 klasse, hvor han formidler historien i en kortversjon ved å lese, fortelle, spille karakterer, danse flamenco og vise noen av de 70 tegningene han har laget i boka.
Uttrykksform
Åpne filter